Den første! Dette lytter jeg til: Marts.

Som en del af denne side vil jeg skrive lidt om en af mine store glæder, nemlig musik. Jeg bruger enormt meget tid på at lytte til det, bruger da også noget tid på at finde nye kunstnere. Det vil som regel blive inddelt i 2. Nye kunstnere, og dette har jeg lyttet til. Jeg håber at kunne give nogle andre rock og metal elskere lidt at lytte til, da jeg ved mange i dag har travlt med arbejde og derved ikke altid har tid til at søge nyt musik.

Nye albums denne måned.

Der er udkommet et album jeg har gået og ventet på, nemlig Clients – A Callous Heart Rejects. Og jeg er rigtig positivt overrasket. De har leveret lige hvad man kunne ønske. Der kan findes en anmeldelse af den (som jeg IKKE har skrevet) her.Den kan varmt anbefales af alle dødsmetal elskere.Og så venter jeg spændt på den 27. marts, der udkommer Chronicle’s ‘Demonology’.

Dette har jeg lyttet til:

Sidste måned blev det til meget af det gamle, jeg har haft en stor trang til at høre de ‘gode gamle’ numre. Så er gået lidt tilbage i gemmerne.
Clutch især deres nyeste album Book of Bad Decisions.
Clients – A Callous Heart Rejects.
Aphyxion – Aftermath.
Behemoth – I Loved You at Your Darkest & The Satanist.
Baroness – Gold and Grey.
HateSphere – Serpent Smiles and Killer Eyes & The Sickness Within.
Og en lille smule Crocell – The Wretched Eidola.

Det var Marts.

Dette er den første af slagsen, så kan ikke linke til noget her, desværre.

Kasper Skrevet af: