Det positive og negative ved at arbejde hjemmefra lige nu.

fzlr.io var ikke blevet til hvis ikke det var fordi vi står midt i en pandemi på en eller anden underlig måde.


The Good.

Jeg havde ideen før alt dette skete, men ved at arbejde hjemme fra har jeg været i stand til at fikse de problemer jeg havde med siden og pumpe en del information ud på kort tid.

Det er totalt ærgerligt at verdenen mere eller mindre er gået i stå på grund af en virus. Men det er sket før og det kommer nok til at ske igen. Jeg prøver at få det bedste ud af en meget skidt situation. Jeg håber denne side vil hjælpe folk der står og har nogle spørgsmål omkring de emner jeg har oprettet. Den er ment til familie og venner mest af alt, men håber alle besøgende får noget ud af det.

Jeg får hørt en masse musik, så på den måde er det også positivt for mig at arbejde hjemmefra. Min lille schiit stack er kommet på arbejde.


The bad.

Min dags rytme er fuldstændigt ødelagt, jeg sidder oppe til kl 2 om natten og står op kl 6. Det er ikke sundt, min normale sove rytme er fra kl 22 til kl 6.

Det er hårdt både psykisk men også fysisk. Jeg burde røre mig langt mere end jeg gør og det er jeg godt klar over. Inde på arbejdet rører jeg mig faktisk meget, jeg står for reparation af bærbare, servicering af Mac computere. Og skal servicere alle de stationære PC’er vi har. Hvilket gør at jeg tit er væk fra kontoret. Og når jeg er på kontoret bruger jeg et hævesænke bord og står op 90% af tiden. Nu sidder jeg meget ned, både fordi jeg ville have hjemmesiden op, men også fordi sådan noget at gå i et trænings center ikke er muligt. Jeg kommer selvfølgelig lidt ud og går, men det er ikke meget.


Tak.

Til slut et tak, til dig. Fordi du er endt herinde og måske har læst alt dette. Det hjælper at få ens tanker og følelser ud, ligemeget hvordan man gør det. Jeg er lidt en nørd så jeg valgte en hjemmeside. Men det er vigtigt i disse tider at række ud hvis man er ensom. Og det er vigtigt at støtte dem der har brug for det lige nu.

Kasper Skrevet af: