Så kører den personlige blog på gnubbi.org

Hej og velkommen til gNUBBi.org.

Denne side er helt og aldeles personlig, så hvis du kom her for let læselige guides omkring teknologi, så er du gået forkert, og jeg henviser dig til fzlr.io i stedet.


gNUBBi?

Ja navnet er skørt, men det er også efterhånden mange år gammelt. Dette domæne blev købt i 2003. Det er altså 17 år gammelt. Og dengang var jeg ikke helt så klog at jeg tænkte på at dette domæne ville blive brugt af familie i mange år fremad. Men nok om det.

Vi var en vennekreds der spillede Counter-Strike dengang jeg var en ung dreng på 16, og det er der navnet kommer fra. Vi kaldte hinanden for gnubbi’s i stedet for newbie’s.


Hvad vil du tilføje af indhold til denne side?

Denne side skal bruges til ting der ikke hører til på mit sekundære site.
Jeg har før startet for derefter at stoppe med at blogge/skrive, så denne gang vil jeg prøve at holde ved det. Lad os se om dette bliver den sidste post på siden.

Jeg tænker at der blandt andet kommer til at være indlæg omkring: Teknologi og musik, mine 2 store lidenskabe. Og så selvfølgelig nok også om mine tanker og følelser i forhold til forskellige emner.


Til slut.

Tak fordi du bestemte dig for at tjekke min side ud. Jeg håber på at kunne levere noget indhold er kan bruges af andre end min kære mor (hej mor).

Kasper Skrevet af: