Dette lytter jeg til: Maj.

Endnu en runde HVAD LYTTER JEG TIL?


Nyt denne måned:

Blev anbefalet Avslut og Katatonia og jeg vil forklare lidt om de albums jeg synes er deres stærkeste.

  • Avslut:
    Deceptis af Avslut er et fantastisk melodisk black metal album. De har også udgivet deres album nummer 2 der hedder Tyranni. Og begge albums holder, hvis du spørger mig. Der er en fed lyd i det. Og det har faktisk gjort at jeg har fået øjnene lidt op for Black Metal.
  • Katatonia:
    The Fall of Hearts af Katatonia blev jeg anbefalet da jeg har været på et totalt Opeth trip denne måned. Jeg har hørt In Cauda Venenum en DEL gange efterhånden, og det tyder ikke på at det bliver mindre.
    The Fall of Hearts holder. Albummet er solidt og det er let lytteligt. Nu har jeg ikke hørt det tidlige Katatonia, så kan ikke snakke noget om hvor meget de har ændret sig. Men jeg synes bestemt at denne prog-version af dem laver udmærket musik.

Dette har jeg lyttet til:

Opeth – In Cauda Venenum
Behemoth – The Satanist & I Loved You at Your Darkest
Chronicle – Demonology
Katatonia – The Fall of Hearts & The Great Cold Distance
Baroness – Gold and Grey.
Mastodon – Emperor of Sand.

Se de andre indlæg med musik.

Kasper Skrevet af: