Tilfældige tanker: den første.

Når man går og døjer med psykiske skavanker som jeg gør er det nogle gange rart at få det hele ud. Det vil jeg prøve på i disse indlæg.


Ahem, Astralis…

Jeg er sgu ikke helt glad for situationen lige nu. Gla1ve er blevet nødt til at tage en pause pga stress, og man ved reelt ikke om Xyp kommer tilbage, dette gør mig lidt nervøs, for hvem skal klare clutches og sørge for at mid-round calls er gode? Det er selvfølgelig ikke godt at den nuværende situation er sådan for professionelle spillere at de bliver nødt til at tage en pause eller brænder ud. Det burde der kunne gøres noget ved, men igen den er svær idet at det er mennesker vi har med at gøre.
Tag hvad jeg skriver med et gran salt da jeg langt fra er ekspert, men bare en bekymret seer.

Er best of 12 fremtiden? Skal økonomien tweakes lidt mere? Det og mere bliver diskuteret i denne HLTV-confirmed:

HLTV Confirmed snakker MR12.

Simps?

Man er ikke på internettet i et par dage og pludselig er der opfundet et nyt ord for mænd der behager kvinder i en sådan grad at de glemmer at tænke på dem selv.
Ifølge urbandirectory:

•A man that puts himself in a subservient/submissive position under women in hopes of winning them over, without the female bringing anything to the table.

Jeg tror der findes mennesker så ensomme at de vil gøre hvad som helst for at få et par pæne ord med på vejen og i det hele taget blive omtalt pænt.
Disse mænd skal selvfølgelig heller ikke bruge alle deres penge på en streamer, man skal sørge for sig selv før man kan sørge for andre, synes jeg.
Men hvor skal ændringen komme fra? Skal kvindelige streamere have lov til at svine deres publikum til fordi de ikke donerer? Skal mænd stoppe med at være så lette ofre? Hvor går grænsen?
Alle disse spørgsmål er for komplicerede til min lille hjerne, men jeg håber at i fremtiden der kommer nogle retningslinjer fra Twitch, som de så også håndhæver. Fordi at sidde og vise bryster burde IKKE være en måde at sikre sin karriere på, på Twitch.


Fluerne er her…

Jeg bor på landet og med det følger der en masse dyr med om sommeren.
Jeg kan tåle dem stort set allesammen på nær et type insekt. FLUER! Jeg fucking hader fluer over alt på denne jord, de er så pisse irriterende for en PC bruger. De sætter sig på skærmen og skider på den, de sætter sig PÅ dig mens du prøver at få lavet noget. De skal bare dø, og jeg forsøger så vidt muligt at få dem nakket alle sammen. Jeg har INGEN tolerance for dem.


Lige afsluttende: https://runthejewels.com/

Kasper Skrevet af: