Dette lytter jeg til: Juni.

Så blev det til endnu en måneds musik.


Nyt denne måned:

  • VADER:
    VADER’s nye album Solitude in Madness kom ud og det fik jeg selvfølgelig hørt. Suverænt death metal album, Det har kørt lidt på repeat den sidste måned, sammen med de sædvanlige.
  • Caligula’s Horse:
    Ikke nye men jeg har først lige fået lyttet til deres album The Tide, The Thief & River’s End. Det er gedigent prog metal, og jeg vil sige at lige præcis The Tide, The Thief & River’s End er et superb album, jeg til enhver tid vil anbefale folk der har brug for noget nyt prog.
  • Aizzard:
    De er netop lige udkommet med et album der hedder Liber Secondus – Exégèse som fik ganske gode anmeldelser med på vejen fra heavymetal.dk – efter at have hørt det et par gange er det ikke mig. Jeg synes det hele er lidt for langsomt anlagt. Men jeg vil sige de sange der er gang i, er jeg ret vilde med. Det er sgu nok sådan lidt 50/50.

Dette har jeg lyttet til:

Mastodon – Emperor of Sand
VADER – Solitude in Madness
Opeth – In Cauda Venenum
Caligula’s Horse – The Tide, The Thief & River’s End.
Chronicle – Demonology
Baroness – Gold and Grey
GRUSOM – II

Se andre indlæg med musik.

Kasper Skrevet af: