Tilfældige tanker: Den anden.

Yes sir!

Det forlyder sig at Xyp9x kommer tilbage til Astralis efter spillerpausen, og dette letter utroligt meget på mit stress niveau.
Selv var jeg utroligt skeptisk over for hvad der skulle ske når Gla1ve kommer tilbage på holdet – nogle folk bliver rustne andre fortsætter lige der hvor de slap, og jeg håber da at Astralis er et hold der formår at komme igen når alle gutterne er samlet sidst jeg tjekkede verdensranglisten var de røget ned på nr 9. Jeg håber de er sultne når de kommer tilbage.


Hrm, Heroic?

De er så nået til lower bracket finalen i BeyondTheSummit, og det ser spændende ud. De skal spille mod OG i aften og jeg håber det kommer til at gå godt.
Jeg ved i hvert fald hvor jeg sidder kl 15 i dag. Foran fjernsynet med CS på!


Første indlæg i 3 måneder på fzlr.io.

Ikke mit bedste, men det var godt at komme lidt ud af min funk og skrive bare et eller andet. Jeg er lidt halv deprimeret pt og det går ud over koncentrationsevnen. Jeg prøver at finde på noget at skrive, men kan tit ikke – hvis nogen har nogle ideer til hvad jeg evt kunne skrive om som andre gad at læse så tøv ikke med at kontakte mig.

Kasper Skrevet af: