Tilfældige tanker, den tredje.

Jeg er gået og grublet over lidt forskelligt den sidste stykke tid.


Herp Derp.

Er gået totalt i stå i min skrivning igen. Det gik ellers fantastisk lige en overgang, jeg oprettede nye posts på fzlr.io og fik lavet en del produktivt. Det er som om den sidste uge af min ferie bliver brugt meget på ingenting.
Jeg har dog fået om rokeret lidt på skrivebordet(det fysiske jeg sidder ved, lige nu), og fået lavet nogle ting jeg har ville lave i lang tid, blandt andet en ny musemåtte til min Logitech G703. – POWERPLAY musemåtten var god de første par måneder, men så begyndte den øverste del at ‘glide’ af, og ikke holde måtten på plads. Det ‘fixede’ jeg ved at placere min store musemåtte henover. Det er heldigvis ikke til at se, mit eneste problem nu er jeg ikke ved hvor slutningen af den nederste del går så jeg ‘overskyder’ nogle gange i forhold til hvad jeg kan. Det er småting, og kræver bare lidt tilvending.


Gad vide…?

Hvor meget vi går og påvirker hinanden uden vi ved det. Jeg har på ganske få år fået min kone til at gå fra at bare se DR til at se nogle gode (synes jeg) serier.
Vi har været den animerede serie Archer igennem og venter spændt på nye sæsoner. Så har vi fået set Bojack Horseman, hvilket er en af de bedste animerede serier jeg har set i nyere tid. Det SKAL dog siges at den serie fokuserer utroligt meget på psykiske sygdomme og afhængighed. Den er ikke for alle, men kan du se det sjove i den, og forstå den, er den fantastisk. Preacher har vi også set, og venter spændt på at få set 4. sæson.
Jeg kunne blive ved, jeg har fundet mange serier og hun har slugt dem lige op. Hun har dog også fået mig til at udvide horisonten ved at få mig til at se Desperate Housewives. Den serie er jo god? Jeg var hooked fra start til slut.


Så slutter ferien…

Jeps så er det slut med at gå sent i seng og stå sent op, for nu skal jeg til at tilbage på arbejdet. Forhåbentlig bliver det godt at komme i gang igen.

Kasper Skrevet af: