Der er blevet fundet nyt musik, som jeg dog ikke har fået hørt endnu, men som jeg glæder mig til.


Nyt denne måned:

  • Anaal Nathrakh:
    AN er et band jeg har hørt om længe, men som jeg aldrig har fået reelt hørt noget af, jeg tog chancen med deres nye skive Endarkenment, og musikalsk er jeg helt med på hvad de disker ud med, det lyder faktisk pæææænt godt. Der er bare 1 problem, jeg kan simpelthen ikke forene mig med sangeren.
    Endarkenment: Udmærket skive, som har alt hvad jeg synes jeg behøver, musikalsk, af et blackened death album. Jeg synes dog at sangeren ofte er nærmest overdrevet i forhold til resten af musikken, og jeg føler de kunne have fundet bedre til lige præcis dén post.
    Så det endte med at være en skuffelse.

Dette skal jeg lytte til:

Jeg har lige hørt om bandet UADA, de skal udforskes i næste måned sammen med bandet Khors.


Dette har jeg lyttet til:

Black Crown Inititate – Violent Portraits of Doomed Escape
Gaerea – Unsettling Whispers & Limbo
Opeth – Damnation & Watershed
Caligula’s Horse – The Tide, The Thief & River’s End
Aphyxion – Aftermath
Behemoth – The Satanist & I loved You at Your Darkest
Anaal Nathrakh – Endarkenment

Categories:

Tags:

Comments are closed