Lidt nyt musik blev det til de sidste par måneder, bare ikke nok til at jeg kunne skrive om det, så her kommer der lidt forskelligt.


Nyt denne måned:

 • UADA:
  UADA har jeg egentlig hørt om længe, men det er først for nyligt jeg har fået taget springet og rent faktisk hørt deres 2 nyeste albums.
  Cult of a Dying Sun: Albummet er intet mindre end et mesterværk, den starter hurtigt ud, og formår at holde stilen hele vejen igennem. Det bliver dog aldrig ensformigt på noget tidspunkt, og jeg fandt mig selv siddende og rokke meget i stolen til dette album. Helt klart en skive som de fleste metalhoveder burde have hørt i hvert fald. – Især hvis du er til melodisk black. Enormt jeg vil faktisk ligefrem sige catchy og super veludført af gutterne fra UADA.
  Djinn: Igen et album der starter vildt godt ud, og griber dig fast til sig resten af spilletiden.
  Der er elementer af flere forskellige genre men det bliver kaldt for post-black metal.
  Jeg har været super grebet af disse to albums den sidste måned. Og det var egentligt ikke et band jeg burde have hørt.
  Kan dog mærke min smag er blevet mere og mere black metal på det sidste. Dog har jeg et problem med 0ldsk00l kvlt black metal, det siger mig ikke rigtig noget. Men disse nyere former for black metal der er opstået, det’ lige mig.
 • Killer be killed:
  Denne supergruppe har jeg først nu stiftet bekendtskab med nu, jeg er lidt langsom på den front, må jeg indrømme. Jeg prøver at holde øje med dem der interesserer mig, men det er svært at altid fange dem alle. Supergruppen kommer snart med et nyt album der hedder Reluctant Hero, så inden den kom ud ville jeg lige tjekke deres første album ud.
  Killer be Killed
  Rigtig fed, let lyttelig metal, men det kender man jo fra Mastodon gutterne, for ikke at tale om Max Cavalera.
  Ved ikke om dette album får topkarakter fra mig af, men det er bestemt et godt album.
  Jeg kan ikke rigtig forklare det på andre måder end ved at sige det er en blanding af noget af det Cavalera laver og så Mastodon.
  Jeg vil dog sige at når man er på arbejde så er albummet sgu godt til lige at få gang i en, til dagens strabasser.

Dette har jeg lyttet til:

Gaerea – Unsettling Whispers & Limbo
UADA – Cult of a Dying Sun & Djinn
Behemoth – hele kataloget.
Black Crown Initiate – hele kataloget.
Chronicle – Demonology
Opeth – Damnation & In Cauda Venenum
Killer be Killed – Killer be Killed
HateSphere – The Sickness Within & To The Nines.
Caligula’s Horse – The Tide, The Thief & Water’s End
GRUSOM – II

Categories:

Tags:

Comments are closed