Så blev det fandme december, jeg har glædet mig som et lille barn da jeg elsker denne måned. Men musik er det også blevet til, det må ikke glemmes.


Nyt denne måned:

 • Khors:
  Havde kun hørt et enkelt nummer fra deres nyeste plade inden jeg hørte hele albummet, så kendte utroligt lidt til dem inden jeg tog springet og hørte deres nyeste album.
  Where the Word Acquires Eternity:
  Et af mine top albums i 2020 blev denne skive hurtigt til. Dette Ukrainske band har formået at spille sig lige ind i mit kolde hjerte med fede riffs og en vokal så fed at jeg næsten ønskede mig front manden Jurgis kunne klones så flere bands kunne have glæde af det.
  Det er melodisk black metal der får hovedet det at rokke og jeg havde i hvert fald svært ved at sidde stille i stolen.
  Jeg forstår INTET af det de synger, men fuck hvor lyder det godt.
  Hvis I vil undskylde mig vil jeg nu begynde at hoppe ned i hullet der hedder Khors og gå deres bagkatalog igennem. HEJ HEJ.
 • Dark Tranquility:
  Ja det er jo en gammel kending, hvis du ikke har stiftet bekendtskab med Sverige’s bedste melo-death band (nu hvor In Flames ikke gider den genre mere…) så synes jeg du burde.
  Moment:
  Jeg er forfærdeligt glad for jeg tog chancen og lyttede til dette album efter en fin 9-kraniet karakter fra Heavymetal.dk og jeg må sige jeg var slet ikke skuffet.
  Dark Tranquility formår STADIG at lave et gribende album med masser af god rytme og stemning. Stanne er genial som altid, og den rene vokal er bare smukt, mere af det, tak.
  Jeg vil kalde det lidt et skridt tilbage til deres gamle jeg. Atoma var et utrolig fedt album, selvom det ikke var traditionel DT stil. Men denne gang er de gået lidt tilbage, men med en masse modenhed kan man høre.
  Kort og godt: er du til melo death? Hvis ja så SKAL du høre Moment.
 • Soilwork:
  That’s a name I haven’t heard in a long time…
  Jeg har ikke hørt Soilwork siden for omkring 12 år siden. Så der er jo sket en hel masse for dem i den tid. Witchers er smuttet, igen, men om noget har det gjort bandet bedre?
  Verkligheten:
  Jeg er ret vild med hvad jeg hører fra start til slut på denne skive. Jeg synes den har alle de elementer et fedt mel0-death album skal have.
  Den allerførste gang jeg hørte om dette album hørte jeg også singlen stålfågel og jeg blev bare ikke grebet. Men efter at have hørt hele albummet et par gange må jeg sige, jeg er hooked på lyden. Rigtig fedt album der med en masse fede riffs, god stemning og ikke mindst skrål.
  Underground EP:
  Suveræn EP der viste hvad det ‘nye’ Soilwork var i stand til. Der er nogle helt genialt fantastiske sange herpå, som burde høres af ALLE melo-death elskere.

Dette har jeg lyttet til:

Soilwork – Verkligheten & Underground EP.
Khors – Where the Word Acquires Eternity
UADA – Djinn
UADA – Cult of a Dying Sun
Opeth – Damnation
Opeth – In Cauda Venenum
Black Crown Initiate – Violent Portraits of Doomed Escape
GRUSOM – Grusom
GRUSOM – II
Chronicle – Demonology
Dark Tranquility – Atoma
Dark Tranquility – Moment
Dark Tranquility – Character
HateSphere – The Sickness Within
Caligula’s Horse – The Tide, The Thief & Water’s End

Categories:

Tags:

Comments are closed