Det er nu et år siden jeg startede mit hobby projekt på fzlr.io – I den anledning vil jeg lige fortælle lidt om motivationen for og hvad det forhåbentligt bliver til.


Hvorfor fzlr.io?

Det var egentligt bare et tilfælde at det blev til det domæne der blev valgt.
Det var et jeg havde i forvejen, og tænkte ikke videre over navnet da jeg lavede siden. Jeg vidste ikke engang hvad det skulle ende med at blive til. – Men som siden begyndte at tage form blev jeg mere bevidst om at det var helt klart for at hjælpe folk denne side blev lavet.

Min familie har nogle gange IT-problemer, og i stedet for hele tiden at skulle forklare dem hvorfor jeg gjorde som jeg gjorde og hvilke problemer de kunne komme i, bestemte jeg mig for at lave fzlr.io om til en slags knowledgebase for mine projekter, samt tips og tricks og lidt nyheder de kunne have gavn af.

Der er også en anden side til fzlr.io – det er min hosten af forskellige ting til venner og bekendte.
Pt hoster jeg 2 game servers samt 1 teamspeak server.


Hvad skal det blive til?

Jeg har pt ikke de store planer for fzlr.io – jeg vil ikke sige jeg sigter efter nye højder og jeg vil ikke sige at det skal være the end-all of the web.
Jeg hygger mig dog stadigvæk med det, og vil fortsætte med at indsende nyheder samt tips og tricks til PC’en via hjemmesiden.

Jeg kan se at siden får flere og flere hits, og folk begynder at undersøge siden lidt. Hvilket glæder mig meget.
Jeg håber at de, der bruger fzlr.io, vil hjælpe mig fremadrettet med at indsende tips og tricks de gerne vil have vist på siden.

Udover alt det jeg har skrevet, så håber jeg at min side har hjulpet nogen der har haft brug for hjælp. Det er en af mine store glæder at hjælpe folk, og jeg gør det gerne så vidt det er muligt for mig.


Afsluttende:

Tak til alle der har besøgt hjemmesiden, og tak til alle der indsender tips og tricks de gerne vil have på hjemmesiden, det gør mig rigtig glad at I har glæde af den.

Categories:

Tags:

Comments are closed