Efter en mindre pause har jeg igen fået lidt tid til at beskrive hvad der er blevet lyttet til i Februar. Det er ikke blevet til meget variation denne måned, mest fordi tiden har været begrænset.


Nyt denne måned:

 • Soilwork:
  Efter mange, mange år væk fra dette band, genfandt jeg dem her i Januar, og der er stort set ikke blevet hørt andet. Jeg stoppede med at lytte efter de havde udgivet Stabbing the Drama så der var en del albums jeg skulle igennem for at igen være helt med.
  The Living Infinite:
  Jeg blev blæst væk af dette album. Efter at have mistet en af sine sangskrivere gennem lang tid valgte de simplthen at lave et dobbeltalbum, og det er helt igennem fantastisk. Jeg vidste ikke at Soilwork kunne genfinde sig selv og energien mend et har de i dén grad gjort. Albummet er fantastisk, det er melodeath på højt plan, og jeg elskede hvert minut jeg hørte af albummet.
  The Ride Majestic:
  Lidt mere aggressivt vil jeg sige, end The Living Infinite, men helt igennem suverænt. Jeg elsker dette ‘nye’ Soilwork, og den har stort set kørt på repeat sammen med de andre 3 nye albums jeg fik hørt.
  Hvis man er til melodeath er der kun 1 ting at sige: lyt til Soilwork – you won’t be sorry.
 • Reaper:
  Jeg har aldrig hørt noget fra dem før, men dette andet album fik jeg lige gennemhørt via Spotify.
  Unholy Nordic Noise:
  Hvis man er til den kombination jeg vil kalde blackened thrash, så er albummet helt klart et lyt værd.
  Det er meget blackened og meget thrashy, mere er der vel ikke at sige? Det er en herlig kombination der fungerer rigtig godt, og jeg synes også at de formår at lave numre der er alsidige.
  Med det sagt, så er det ikke for mig. Jeg har igennem tiderne fundet ud af jeg ikke er så meget til ‘klassisk’ thrash. Det er helt klart talentfulde musikere vi har med at gøre her der formår at skabe en stemning. Og albummet i sig selv er godt.\
 • Afsky:
  Et dansk black metal band mere? JA TAK.
  Ofte jeg drømmer mig død:
  Suverænt album, der skaber den helt rigtige stemning. Jeg vil ikke sige jeg elsker vokalen, men det er også eneste minus ved denne debut plade. Jeg GLÆDER mig oprigtigt til at høre hvordan han udvikler lyden. Manden spiller selv alle instrumenter på dette album, og det i sig selv er skide imponerende. Han har selvfølgelig lige-musikere med når der skal laves koncert (ikke at vi får mange af dem for tiden).

Dette har jeg lyttet til:

Soilwork – Verkligheten, The Ride Majestic & The Living Infinite
Dark Tranquility – Atoma & Moment
GRUSOM – I & II
Mastodon – Emperor of Sand & Once More ‘Round the Sun
Opeth – In Cauda Venenum, Watershed, Damnation & Ghost Reveries
Black Crown Initiate – Violent Portraits of Doomed Escape
UADA – Devoid of Light & Cult of a Dying Sun
Behemoth – I Loved You at Your Darkest, The Satanist & Evangelion
HateSphere – Serpent Smiles and Killer Eyes & The Sickness Within
Reaper – Unholy Nordic Noise
Afsky – Ofte jeg drømmer mig død

Categories:

Tags:

Comments are closed