Det går stadigvæk godt med Pop!_OS, det er det perfekte styresystem for mig.


Jeg nyder at bruge Pop!_OS. Det er simpelthen bare så dejligt et styresystem og jeg har lært hvordan det bruges mest effektivt efterhånden. Jeg har bestemt tænkt mig at forblive på dette system.

Jeg har pt ikke fundet et program som Pop!_OS ikke sluger og kører, det er simpelthen fantastisk så langt Linux er kommet efterhånden. Jeg glæder mig til at se hvad fremtiden bringer.
Selv Windows programmer som Office365 pakken kører den.

Mit elskede PlexAMP kører perfekt så alle mine rippede CD’ere kan spilles. – Jeg er jo stor musik elsker, så alle de CD’ere jeg har ligger i min Plex, hvilket er det eneste jeg bruger Plex til sådanset. Ellers er der jo streaming tjenester til at klare fjernsyns lysten.

Stabiliteten er perfekt. Har ikke haft et eneste crash, men jeg har haft et program jeg prøvede at installere via snap der lukkede mig ud indtil jeg genstartede PC’en. Det var ubelejlig men det gik.

Det har krævet noget tilvænning af mig. Jeg har skulle lære en hel ny måde at tænke på i det daglige. Men Pop!_OS gør det simpelthen så nemt at skifte fra Windows at jeg slet ikke er nervøs for at anbefale det til andre.

Stadigvæk et 10/10 styresystem som jeg er blevet utroligt glad for at arbejde med.

Categories:

Tags: