Ja der er sket meget siden jeg sidst har lavet et indlæg.
Meget af det vil jeg ikke gå ind på, men jeg kan lige ramme lidt omkring hvad fremtiden holder for fzlr.io.


Siden startede oprindeligt som et projekt for mig hvor jeg kunne komme med tips og tricks til familien om hvordan de kunne holde sig sikre, og der var en Bitwarden sektion jeg havde skrevet en del til.

Men så skete det, 3 gange, at databasen simpelthen gik i read-only mode.
Jeg indrømmer gerne at jeg slet ikke har nok erfaring med databaser til at kunne redde en sådan situation, men jeg ville da gerne lære det – så hvis nogen har tips eller tricks eventuelt links til gode sider omkring lige netop den slags så kontakt mig gerne. 🙂

Men nok om det – jeg besluttede mig for at lukke siden. Og sidenhen har domænet simpelthen stået unresponsive, da webserveren er nede pt.

Sagen er den at jeg blev nødt til at flytte – så der skal installeres ny linje i min lejlighed hvor jeg bor nu.
Dette sker omkring d. 19/10 jeg har forhåbninger om at det hele kommer online omkring den periode, dog er intet sikkert endnu da jeg ikke rigtig ved hvad mine dage kommer til at indeholde pt.

Jeg tænker stadigvæk ikke at jeg bringer fzlr.io tilbage som en side, men jeg har en masse projekter kørende på den jeg gerne ser videreudviklet, så jeg skal stadigvæk bruge domænet – det bliver nok bare ikke noget der bliver præsenteret som en ny forside.


Jeg vil dog ikke udelukke noget – hvis jeg får energien så vil jeg prøve at un-fucke det som den gjorde under en opdatering, og forhåbentligt få siden online igen.

Categories:

Tags: